Er du en ildsjel som vil lykkes, selv i vanskelige tider og motgang?

Min visjon er å gjøre deg god, skikkelig god!
Ingen blir gode alene, men sammen kan vi gjøre underverker. Jeg tror på samarbeidets kraft, også på tvers av bransjer. Andre bransjer har mye å lære av reiselivet. Bransjen er generelt gode på gjestfrihet og på det å skape unike opplevelser. Det skal vi være stolte av. God service er ikke lenger nok i konkurransen om kundene. Service handler om kunnskap, gjestfrihet handler om å formidle følelser helt naturlig. Service er reiselivet også veldig gode på.


Ildsjelene skaper de beste opplevelsene

Gründere med egne bedrifter har en fordel, de er ildsjeler og drives av lidenskap. Da kommer gjestfriheten naturlig seilende på en fjøl. Det er mange av dem i norsk reiseliv. Særpreg, originale konsepter, god kvalitet og bærekraft kjennetegner mange av disse. Gründerne gjør oss rikere på mangfold og spesielle opplevelser. De er med på å bygge stolte lokalsamfunn gjennom sitt virke og som samlingspunkt i bygda. De har mange hatter, og setter seg ikke i bås. De jobber for deg og meg.

May-Lis Ekstrøm Hoel er en ildsjel i lokalmiljøet, og i tillegg til å drive butikk og kafé, tilbyr hun også kulturaktiviteter og konserter på gården! Loftet gardsbutikk og kafé ble nylig kåret til Norges beste gårdsbutikk. Juryen la vekt på totalopplevelsen knyttet til et besøk hit, og mener samtidig at Mai-Lis og gårdsbutikken er en meget god ambassadør for norsk gårds- og lokalforedlet mat. I tillegg berømmes deres aktive tilstedeværelse i sosiale medier, en viktig markedsføringskanal for en virksomhet av denne typen. Overrekkelsen ble direkte sendt på God Morgen Norge og ga vinneren svært god eksponering.

På bilde: Agnetha Linden Moen, HANEN, May-Lis Ekstrøm Hoel, vinner av Norges beste gårdsbutikk og juryleder, Kari Hasselknippe
Fotokred.: Bjørn Hytjanstorp

Gjennom businessen min, ønsker jeg å bidra til bedre lokalsamfunn. Jeg ønsker å bidra med min kompetanse til de som har tusen baller i lufta, så kan jeg ta dem ned en etter en. Stille spørsmål og lage gode strategier for å spare tid og tjene penger. En dytt i riktig retning er gjerne det som skal til for å utrette noe.


Er du god i egne kanaler kan du erobre verden!

Min filosofi er at en merkevare ikke skal behøve å betale for positiv omtale, men gjøre seg fortjent til den gjennom relevans og aktualitet. Når du forteller historien din hver dag i dine egne kanaler, knytter du nettverk og skaper troverdighet i markedet. Det resulterer ofte i salg. Med andre ord, jeg tror på organisk vekst ved å utnytte egne kanaler 100%. Dette er stedene du deler historiene dine, får nye «venner» og skaper deg en plattform. Du trenger ikke all verdens budsjetter til annonsering når du har strategiene for markedsføring i egne kanaler.


Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Kort fortalt, jeg hjelper deg med å jobbe mer strategisk og virkningsfullt. Jeg gir deg de verktøyene du trenger for å nå målene dine, digitalt gjennom portalen min, Hospitality Stories, som kunde i Hasselknippe Consulting får du konsulenttjenester og glede av mitt nettverk, eller om du fortrekker én til én coaching får du det. Hos meg får du personlig rådgivning til konseptutvikling, strategiarbeid og prosjektledelse. Jeg har et nettverk av dyktige folk rundt meg som kompletterer mine tjenester og kan følgelig gi deg full pakke med foto, film, tekst og design om du ønsker det.


Jeg sitter som juryleder i Norges beste gårdsbutikk i regi av Hanen, har lang fartstid fra hotell og har jobbet syv år som konsulent.

La oss bli gode sammen!

 

Kari Hasselknippe er gründeren bak Hasselknippe AS og som rådgiver og prosjektleder hjelper hun hoteller, destinasjoner og øvrige servicebedrifter med ulike strategier, konsepter og løsninger innen branding, kommunikasjon, markedsføring/PR og kvalitetsutvikling. I tillegg til strategisk rådgivning er praktisk gjennomføring en svært viktig hjørnestein i alle oppdrag. Derfor har Hasselknippe knyttet til seg spesialiserte miljøer som bidrar med sin spisskompetanse tidlig i prosjektene og sikrer gjennomføring. Hasselknippe forestår overordnet prosjektledelse både før, under og etter produksjon. Kari har 25 års erfaring fra ulike kommersielle stillinger innen hotell og reiseliv, hvorav 14 år som salgs- og markedsdirektør ved Grand Hotel, Oslo.

Forrige
Forrige

10 hotell- og reiselivstrender du bør ta på alvor!

Neste
Neste

Hva er et hotellkonsept?